Partnere
Del

Nye partnere og forlængelser

NYE PARTNERE

OFFICIEL HOVEDSPONSOR DAME

SPAREKASSEN KRONJYLLAND

Sparekassen Kronjylland hører til blandt landets største og stærkeste pengeinstitutter og blandt branchens bedste på de tre vigtigste parametre for et pengeinstitut: Kapital, likviditet og kreditkvalitet.

"For Sparekassen Kronjylland er det vigtigt at vores kunder skal have gavn af, at de har valgt os. Kort fortalt forpligter det os til at give kompetent rådgivning, og tilbyde produkter, som kunden har behov for. Hverken mere eller mindre."

OFFICIEL HOVEDSPONSOR DAME

WAOO

WAOO Danmarks førende leverandør af internet, TV og telefoni via fibernettet.

WAOO er ejet af en række af Danmarks største energi- og fibernetselskaber, som er gået sammen om at udbrede den fremtidssikrede fiberteknologi til danskerne. Waoo har hovedkvarter i Tilst ved Aarhus, men samarbejder med lokale partnere over hele landet. 

OFFICIEL BUKSESPONSOR DAME

KPK - DØRE OG VINDUER

KPK er en virksomhed, der holde de stolte håndværkertraditioner i hævd. Her foregår alt samarbejde med respekt for din forretning, dit håndværk og din tid. Det er dansk, når det er bedst. Det er gennemført. Og, det er ordentligt. Det er udgangspunktet for hele vores forretning og derfor også det, vores værdier bygger på. Og, det er derfor vi kan sige, at vi er: KPK. Døre og vinduer. Med respekt

OFFICIEL DOMMERSPONSOR

DANSKE FRAGTMÆND

Hos Danske Fragtmænd ved vi, at effektiv distribution af færdigvarer samt halvfabrikata er en afgørende konkurrenceparameter for virksomheder. Det er ikke uden grund, at 40.000 erhvervskunder har valgt os som deres kompetente logistikpartner.

Danske Fragtmænd kan tilbyde et komplet sortiment af logistikløsninger til erhvervslivet inden for alle brancher og for såvel store som mindre virksomheder. Vi leverer overalt i Danmark fra dag-til-dag, tilstræber optimal vejledning og hjælp til vores kunder og udfører maksimal skånsom godshåndtering.

OFFICIEL DOMMERTØJSLEVERANDØR

DIADORA

Diadora er har gennem mange år oparbejdet en stolt tradition for at levere sportstøj. Det italienske brand har gennem flere år nu leveret den officielle dommer "Uniform" og har et stort udvalg i specielle produkter til dommere.
Om det er dommersko, træningstøj eller dommertilbehør så finder du det hos Diadora.

OFFICIEL HÅNDBOLDSKOLESPONSOR

LIDL

Lidl er med sine over 10.000 butikker i mere end 29 europæiske lande én af Europas førende dagligvarekæder. Kæden har i øjeblikket 107 butikker i Danmark. Lidl’s målsætning er at tilbyde kunderne kvalitetsvarer til lave priser og samtidig løbende udvikle og implementere CSR-aktiviteter, som skaber værdi for mennesker, miljø og samfund.

VIP PARTNER

EL-GIGANTEN 

Som markedsleder er vi stolte af at være ansvarlige for at lede, definere og udvikle vores marked. Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste produkter, løsninger og tjenester og gøre dem tilgængelige for alle. Vi vil gøre alt for at overgå vores kunders forventninger og hjælpe dem til at leve smartere og enklere med alt det fantastiske fra teknologiens verden.

FINDUS FOODSERVICES

I Findus foodservices er vi specialister i specialudviklede produkter til restauranter og storkøkkener. Vores mål er at gøre en forskel og give dig det det lille ekstra, som gør dit arbejde sjovere, lidt lettere og lidt mere inspirerende. Det indebærer et bredt udvalg som med både synlig og usynlig kvalitet smager og gør forskellen. Et udvalg som omfatter produkter, opskrifter og alt andet som er Findus. Findus har siden starten af 40’erne drevet virksomhed i Bjuv, tæt ved Helsingborg i Sverige. 

CEJN DANMARK

Forretningskoncept. CEJN er en førende global nichevirksomhed med lokal tilstedeværelse, som leverer innovative lynkoblings løsninger, vi tilføjer værdi og produktivitet til kundernes applikationer og processer. CEJN forpligter sig til høj kvalitets produkter med fokus på performance, sikkerhed og miljø

KINDER GO SPORT (Ferrero Scandinavia AB)

Høj kvalitet, håndværksmæssig præcision, friske produkter, bredt udvalg af gode råvarer, respekt og omsorg for vores kunder. Det er nogle af de værdier, som har bidraget til at gøre vores produkter kendte og elskede af millioner af mennesker verden over. Vores produkter er resultatet af innovative idéer og er derfor ofte umulige at kopiere, selvom de er spredt over hele verden. De er blevet offentligt eje og tradition i mange lande, hvor de spiller en væsentlig kulturel rolle.

PARTNERFORLÆNGELSER

OFFICIEL BUKSESPONSOR DAME

FYNBO FOODS

Fynbo Foods så første gang dagens lys i 2002, hvor fire tidligere kollegaer fra marmeladebranchen og jeg selv grundlagde virksomheden.

Baggrunden var ønsket om at etablere en større arbejdsplads i Vendsyssel, der på sigt kunne gøre sig gældende på markedet indenfor frugt- og grøntsagsbaserede fødevarer, med målet om at hæve kvalitetsstandarden og gøre produkterne mere sunde og bæredygtige.

Gennem høj forretningsmoral og etik, innovation, åben dialog, effektivitet og de bedste medarbejdere, er det i dag lykkedes at blive den førende producent indenfor områder som økologi, fairtrade og produktion af produkter i handlens egne mærker.

OFFICIEL HOTELSPONSOR

SCANDIC HOTELS

Scandic er Nordens største hotelkæde med 16.000 team members og et netværk af 280 hoteller med omkring 55.000 hotelværelser i drift og under udvikling, fordelt i 6 lande. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen og Tyskland

Vælg forbund

Luk