Partnere
Del

EM 2020

EM2020

De danske Håndbolddamer har fået tildelt deres tre gruppemodstandere. Danmark var forhåndsplaceret i gruppe A, hvorefter Jesper Jensens tropper fik følgeskab af Frankrig, Montenegro og Slovenien.

”Det var vel noget nær den hårdeste lodtrækning, vi kunne få. Til gengæld betyder det også, at vi allerede nu kan begynde at tune os ind på de forskellige modstandere, og det glæder vi os helt vildt til. Vores EM-slutrunde i december bliver en stor udfordring med denne lodtrækning, men det bliver også vanvittigt sjovt med håndboldkampe mod de allerbedste i Europa,” siger Jesper Jensen.

Som direktør Henrik M. Jacobsen skrev tilbage i maj måned, er vi lige nu er vi i gang med forberedelserne til mesterskabet med henblik på, at det kan gennemføres som normalt.

Men vi er fortsat i gang med, sammen med det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) og vores medværter, Norsk Håndbold Forbund, at se på under hvilke forhold mesterskabet kan afvikles, hvis Covid-19 stadig præger vores samfund til december. Vi forventer at disse falder på plads i løbet af sensommeren, hvorefter vi melder beslutningen ud i partnerkredsen.

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

 

Vælg forbund

Luk